Kulisszatitok jön és egy fényképfelvétel a hűtőről.
Holnap, de még a héten zelleres hús készül. Ida receptje egyszerű, és állítólag finom: Természetesen chat-en érkezett a remek leírás:
ajánlom figyelmedbe a csirkemellet olivaolajon sütve, zellerszeletekkel...csak mert a gyerek szereti---nálunk
jöhet az egyszerű recept
elsősorban akkor főzök ha itt van S
felszel, némi fűszer, mit lelsz, majd serpenyőbe olaj után a hús és zeller, fedő és kész
gondoltam
egy centi vastagokra...kb
zellert is?
olivaolaj típusa mindegy?
mindegy, persze, ja-ja, zelllert is
addig sütöd, míg a hús belül puha, zeller szintén (villateszt) és pirult lesz a színe
kösz lehet hogy holnap meg is csinálom
fedő kell rá az elején?
hajrá:) tégy mellé egy két szelet krumplit is, mert mi van, ha a fiúgyerek nem szereti a zellert?:) fedőt tegyél rá, akkor gyorsabb meg energiatakarékosabb:)
ha rajta van a fedő, akkor is lesz pirult szine
A kép pedig azt kérdezi, hogy meddig lehet hűtőben tárolni a kész ételt? Folpack alatt persze, hogy a hűtőt ne borítsa be a szuperszag. Már elfogyott a pénteki kaland, de azért a kérdés akkor is kérdés.
In memorian Tepsis hús:
