2011.09.21.
14:44

Írta: Mesélő_73_as

Miért NEM főzünk ételt...?

Ez aztán a fogas kérdés!

Sok oka van annak mondhatnók, de most hirtelen egy igazi sem jut eszembe. Főzni muszáj. Egyszerűen ennyi. Ámbár vannak olyan dolgok amik nehezítik az emberfija - lánya ételvitelét.

 Első ezek közül a készülékgyártók fukarsága. Amíg vannak jól bevállt (ne adj isten múzeális) konyhai eszközeink addig a megszokottság kellemes érzése lengi át a konyhát amikor dolgozunk. De ha hozzám hasonlóan arra kényszerül az egyszeri konyhatündér, hogy új eszközöket, vagy háháhá ... ÚJ GÉPKET vegyen akkor bizony belekóstolhat a burzsoá kapitalizmus sötét rögvalójába. Manapság divat a távol keleti gyártókat szapulni, de esetünkben a színtiszta Svéd - vagyis inkább Made in Hungary - készülék sem külömb egy cseppet sem. A "Mi Hűtőnk" gyártója olyan kurva szegény és profitmentes, hogy nem jut a hűtőjére annyi kábel sem, hogy fel lehessen tenni a tetejére. Spórolunk bazzeg mert sok kicsi sokra megy, akinek meg régi a lakása (konnektormagasság 1,5m) vegyen hosszabítót O.O. Ezek után a Gonosz Multi Távolkeletről importált sajátbrandes Háziállata szinte luxusjármű a maga 1 fm kábelével, már legalábbis a méretéhez képest. Mi meg bénázzunk a nyúlfarknyi kábelek territóriumában. Pfffff....

Csoda hogy a Svédek ezután ilyen mérgesek ha főzni kell.....:

 

 More Swedis Meal Time....

 

A másik alapprobléma a professzionális főzők versenye. Manapság már 700 Ft-ért (figyelmes kiszolgálással, pohár vízzel) ilyen menüt lehet kapni:

Gyümölcsleves (finom hideg, vegyes gyümölcsből)

Sült csirkecomb petrezselymes burgonyával

Uborkasaláta

Ilyenkor minek főzzek???

Ennyi....

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya menü svéd szakács hűtő kábel sült csirkecomb háziállat gyümölcsleves uborkasaláta dühös petrezselymes

A bejegyzés trackback címe:

https://mellhus.blog.hu/api/trackback/id/tr593243542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása