2011.09.17.
18:36

Írta: darvas

Madárlátta mustáros rántott hús

Anyukám leellenőrizte a konyhámat, hozott magával pár rántott húst. Anyukám amikor besózza a nyers húst azonnal megkeni mustárral, és állni hagyja a hűtőben. Szerintem  a tojásba kell tenni a mustárt. Mert így jobb. 

Fontos mérföldkő az életben, amikor a saját gyermekétől tanulhat az ember. Okosat.

Így nézett ki a hűtős mustáros rántott hús. Még azt is elmondanám, hogy túl kicsi szeletekre vágja anyu a húsokat. Egy rántott hús legyen rántott hús.

Készítette a drága jó anyukám:

Szólj hozzá!

Címkék: anyu mustár rántott hús madárlátta

A bejegyzés trackback címe:

https://mellhus.blog.hu/api/trackback/id/tr1003233028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása